1-OP-1 COACHING

Companies that grow for the sake of growth or that expand into areas outside their core business strategy often stumble. On the other hand, companies that build scale for the benefit of their customers and shareholders more often succeed over time.” - Jamie Dimon, President and CEO of JPMorgan Chase

Wat is 1-OP-1 Coaching?

Dit is ons topprogramma en de meest resultaatgerichte coaching die een bedrijfseigenaar kan gebruiken.
Onze 1-op-1 business coaching methode is zo solide en bewezen dat we resultaten garanderen.
1-op-1 coaching versnelt de resultaten, maakt een écht verschil voor je ‘work-life’ balans en voegt waarde toe aan je bedrijf.

Door regelmatig 1-op-1 coachingsessies met mij te hebben zal ik op maat voor jouw bedrijf mijn kennis, ervaring en de ActionCOACH tools en strategieën inzetten om je te helpen haalbare lange termijn doelen en strategieën voor je bedrijf te ontwikkelen, en, ik zal bijstaan bij de implementatie, omdat alleen ACTIE tot resultaten leidt.

Doe VANDAAG nog mee!

Meld je aan voor ons programma en sluit je aan bij honderden andere ondernemers die met succes hun winst verhogen. Ontworpen voor bedrijven die zich willen inzetten voor de groei van hun bedrijf.
De coaching volgt het ActionCOACH ‘6 stappen’- groeimodel dat aantoonbaar werkt voor bedrijven. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over hoe je mee kunt doen..

JA, IK WIL GROEIEN

HOE WERKT 1-OP-1 COACHING?

Om succes te garanderen, begint het 1-op-1 business coaching proces met een doelensessie om absolute duidelijkheid te krijgen over waar jouw bedrijf nu staat en waar je naar toe wilt. De uitkomst hiervan is de drijvende kracht achter het coachingstraject.

De eerste fase van het 1-op-1 coaching proces gaat normaal gesproken over het fundament van je bedrijf en het beheersen van jouw tijd als ondernemer. Het gaat erom tijd vrij te maken om strategisch te kunnen werken AAN het bedrijf.

De tweede fase is normaal gesproken de beoordeling/het maken van een actieplan. 1 op1 Coachingsessies zijn wekelijks of tweewekelijks en omdat je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd IN je bedrijf werkt, ligt de focus voor deze sessies op werken 'AAN' jouw business'.

Het exacte programma is afhankelijk van het bedrijf en de doelen die bij de doelensessie zijn gesteld.

Is dit geschikt voor mijn bedrijf?

Dit 1-op-1 business coaching programma is geschikt voor kwalitatief hoogwaardige bedrijven die al een gestage groei doormaken, en met als doel om sneller te groeien.
Je werkt waarschijnlijk te veel uren en je bedrijf zou niet overleven zonder jouw constante aandacht. Met andere woorden, je bedrijf bereikt niet zijn volledige potentieel.

Deze programma's zijn alleen voor degenen die zich volledig inzetten voor verandering en bereid zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Dit is de mindset van de ondernemers die de spectaculaire resultaten hebben bereikt.

1-OP-1 COACHING OMVAT:

  • Wekelijkse of tweewekelijkse coachingsessies
  • Opstellen van duidelijke actieplannen tijdens elke sessie
  • Ieder kwartaal 90-dagen planningsworkshops
  • Volledige ondersteuning, rechtstreeks van je coach, tussen de sessies door
  • Beoordelingen & feedback op je marketingstrategieën, managementsystemen, verkoopprocessen, time management, wervingssystemen en al het andere dat relevant is
  • Gratis DISC assessments (gedragsanalyse)
  • Sjablonen en tools om belangrijke bedrijfsactiviteiten te verbeteren
  • Toegang tot onze educatieve bibliotheek, inclusief boeken, videoplatform en veel meer
  • Toegang tot extra trainingen van wereldklasse, bijvoorbeeld van ActionCOACH oprichter Brad Sugars en van onze strategische partners, en tot onze events
  • Onze absolute toewijding om je te coachen naar je gestelde doelen en je verantwoordelijk te houden voor het nemen van actie om deze te bereiken.