LEER ACTIONCOACH KENNEN

If I allow people to be just okay, or to be mediocre – then what I am saying is I want a company that is just okay. Anyone who knows me will tell you that is not what I am about.” -Bradley J Sugars, Founder, ActionCOACH

Over Mij

Ik ben al sinds mijn 20e actief in het bedrijfsleven, en kocht op mijn 26e mijn eerste bedrijf.  Zo heb ik geleerd hoe niet alleen in goede tijden succesvol te zijn, maar ik weet ook uit eigen ervaring wat er nodig is om een tijd van crisis te doorstaan. 

In mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen genoten, kennis en ervaring opgedaan in ondernemerschap, inkoop, verkoop en advisering. Sinds 1989 heb ik meer dan 200 ondernemers geholpen hun doelen te bereiken. 

Mijn klanten hebben een substantiële groei bereikt in hun bedrijfsresultaten door onder andere verbeteringen in verkoop, personeelsmanagement, bedrijfssystemen en strategische planning. Ik help ondernemers met persoonlijke – en zakelijke ontwikkeling en uitdagingen.

Door mijn kennis, achtergrond en ervaringen in combinatie met het zeer complete, gesystematiseerde en unieke ActionCOACH concept ben ik ervan overtuigd dat ik, als coach, iedere ondernemer een succesvolle samenwerking kan aanbieden.  


Arjan Steenbergen

Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen. Naast mijn werk en gezin ben ik actief als brandweerman, voetballer en bestuurlijk actief in het plaatselijke verenigingsleven.

HOE GAAT HET MET JOUW ONDERNEMING?

  • Genereert jouw bedrijf minder geld dan je zou willen?
  • Heb je moeite met het werven, behouden en ontwikkelen van het talent dat nodig is om een geweldig bedrijf op te bouwen?
  • Ben je op zoek naar snelle en effectieve verbeteringen in jouw bedrijf?
  • Werk je meer dan je zou willen?
  • Leveren jouw marketing- en verkoopcampagnes minder op dan je zou willen?

ActionCOACH helpt al meer dan 25 jaar ondernemers en bedrijven bij het oplossen van dit soort problemen.
De kennis en systemen die in die tijd zijn ontwikkeld,
hebben al honderdduizenden bedrijven over de hele wereld aanzienlijk verbeterd.

Als jij er klaar voor bent om jouw bedrijf, inkomen en levensstijl aanzienlijk te verbeteren, bel dan voor een gratis consult.
Samen bekijken we de mogelijkheden voor jou en jouw onderneming.

We willen je graag leren kennen, klik hieronder voor een gratis sessie met mij.

GRATIS SESSIE t.w.v €395