HET ACTIONCOACH VERHAAL

Alleen ACTIE leidt tot Resultaten

Al meer dan 25 jaar werkt ActionCOACH Business Coaching met duizenden bedrijven en hun eigenaren, over de hele wereld en in elke denkbare sector. 

Door ondernemers te laten zien hoe zij meer tijd, betere teams en meer winst kunnen realiseren, is ActionCOACH uitgegroeid tot hét top business coaching bedrijf ter wereld, met honderden bewezen systemen en strategieën die gegarandeerd tot resultaten leiden. 

Met bijna 1000 kantoren in meer dan 70 landen levert ActionCOACH haar bewezen
‘business development’–systemen aan tienduizenden ondernemers iedere week. 
 

Oprichter & CEO - Brad Sugars

Het concept van business coaching, zoals tegenwoordig algemeen bekend, werd in 1993 ontwikkeld door de oprichter van ActionCOACH Brad Sugars
Van een bescheiden one-man-operatie heeft ActionCOACH zich sindsdien ontwikkeld tot een miljoenenbedrijf, met meer dan 1000 coaches in meer dan 70 landen. 
ActionCOACH is leidend en is nog steeds de voorloper in de business coaching branche. 
Sugars heeft 17 zakelijke boeken geschreven en ActionCOACH heeft meer dan 3500 strategieën, processen en systemen die elke dag in duizenden bedrijven worden gebruikt. 

ALLEEN ACTIES LEIDEN TOT RESULTATEN

 Onze eenvoudige en gesystematiseerde benadering van ondernemen heeft ondernemers wereldwijd geholpen aan meer tijd, betere teams in hun bedrijven en – niet het minst belangrijke – meer geld. 

 ActionCOACH is gericht op ACTIE – wij zorgen ervoor dat er daadwerkelijk zaken aangepakt worden, ideeën geïmplementeerd worden en dat jij als ondernemer je gaat richten op die zaken waar je anders niet aan toekomt. 

 Omdat uiteindelijk alleen Actie tot Resultaten leidt. 

 ONZE MISSIE & VISIE 

ActionCOACH heeft als doel om "een coach in elk bedrijf" te hebben en om "overvloed in de wereld te creëren door ondernemers te leren beter te ondernemen". Deze eenvoudige en toch krachtige doelen omvatten onze visie en missie. We veranderen levens ten goede. We helpen bedrijven om te slagen, maar bovenal helpen we iedereen die met onze organisatie in aanraking komt hun volledige potentieel te bereiken en hun dromen te verwezenlijken. 

Lees Meer

DE 14 CULTUURPUNTEN DIE
ONS LEIDEN
 

Het succes van ActionCOACH is gebaseerd op 14 cultuurpunten die leidend zijn bij alles wat we doen. Deze pijlers, dit fundament, zijn de drijvende kracht achter elke beslissing en elke activiteit binnen het bedrijf en voor onze partners. We doen dit ook bij onze klanten en leren hen hoe zij een cultuur kunnen creëren die helpt bij het laten groeien van hun bedrijf. 

Lees Meer

DE ACTIONCOACH GARANTIE 


Bedrijfeigenaren over de hele wereld hebben baat bij onze eenvoudige en systematische benadering van zaken die resulteert meer tijd, betere teams binnen hun bedrijven en vooral - meer geld. 

ActionCOACH belooft resultaten binnen vier maanden van coaching - dat is een absolute garantie. In feite zijn we zo zeker van ons vermogen om jouw bedrijf te veranderen dat we je niets in rekening brengen voor de coaching als je niet tevreden bent met de resultaten aan het einde van een periode van 17 weken aaneengesloten coaching.